Unieke portal met al uw certificaten

Wanneer u beschikt over tal van gereedschappen, hijsmiddelen, klimmaterialen of andere bedrijfsmiddelen, betekent dat een grote hoeveelheid administratie. Regelmatig stuiten we op bedrijven voor wie de administratie te groot is of die net dat ene certificaat niet kunnen vinden. Speciaal daarom ontwikkelden we een unieke portal voor al uw certificaten.

Keuringscertificaten online

Al onze klanten krijgen een unieke inlogcode voor onze portal. Deze inlogcode biedt toegang tot een eigen webomgeving met daarin een overzicht van alle actuele certificaten. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek keuringscertificaat of wanneer u voor uw VCA-keuring of ISO-audit certificaten van gekeurde middelen moet laten zien, hoeft u alleen maar in te loggen. Bovendien kunt u altijd en overal zien welke apparaten goedgekeurd zijn – of u nu thuis bent, op het werk of in het buitenland.

Met de portal bieden we u een unieke oplossing: maar weinig keuringsbedrijven in Nederland hebben zo’n oplossing die klanten de administratie uit handen neemt. Mocht u een papieren certificaat of keuringsbewijs kwijtraken, dan kunt u hem dus snel en eenvoudig terugvinden.

De voordelen van onze unieke portal:

  • Minder administratie
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Minder papierwerk, dus beter voor het milieu
  • Kostenbesparend

Inmiddels gingen veel bedrijven u voor en profiteren grote en kleine organisaties in het hele land van deze handige service. Aan de portal zijn geen meerkosten verbonden: wanneer u eenmaal klant bij ons bent, krijgt u automatisch toegang tot uw eigen webomgeving.

Ontdek de mogelijkheden en meerwaarde van onze service. We bespreken graag onze ervaringen op het gebied van keuringen en onze unieke aanpak voor úw organisatie. Bel 038 – 3855569 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Keuring, onderhoud of reparatie?

038 – 38 555 69

VDV Inspectie: expert in
keuringen