Reparatie door VDV Inspectie

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Uw apparaten en gereedschappen kunnen tijdens gewoon gebruik of als gevolg van onjuist gebruik kapotgaan. U hebt dan een partner nodig die uw middelen kan repareren, zodat ze weer aan de eisen voldoen en kunnen worden gebruikt. Onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van grote en kleine machines kan dan goed van pas komen.

Reparatie van gereedschappen

Als gecertificeerd keurmeester met jarenlange ervaring op het gebied van keuringen en reparaties kennen we de meest gebruikte systemen in uw sector van binnen en van buiten. Daardoor kunnen we eventuele defecten snel en gemakkelijk repareren. Bovendien hebben we diverse onderdelen op voorraad – in onze bedrijfswagen of in onze vestiging – zodat we niet snel met lege handen staan. Specialistische onderdelen kunnen we bovendien snel bestellen.
Voor de reparatie van specialistische systemen beschikken we over een uitgebreid netwerk met experts die uw problemen snel kunnen verhelpen, zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt.
Tegelijkertijd kunnen we uw medewerkers voorlichten over het juiste gebruik van gereedschappen, zodat herhaling van onjuist gebruik en misbruik in de toekomst kan worden voorkomen.

Reparaties en keuringen

Soms moeten apparaten eerst worden gerepareerd voor ze kunnen worden goedgekeurd. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen we uw apparaten voor of na een keuring repareren, zodat ze gegarandeerd veilig zijn en weer kunnen worden gebruikt. We zoeken altijd naar de beste oplossing in termen van budget en realisatie.
Goedgekeurde apparaten worden geregistreerd in onze webportal, zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw keuringscertificaten – uniek in onze sector!

Contact

Keuring, onderhoud of reparatie?

038 – 38 555 69

Onderhoud door VDV Inspectie