Keuringen/kalibratie door VDV Inspectie

Keuringen zijn voor veel bedrijven een jaarlijks terugkerend fenomeen, maar geen feest. Kleine en grote organisaties moeten zorgen dat al hun apparaten gekeurd zijn om ongevallen te voorkomen en hun veiligheidscertificaten te behouden. Tegelijkertijd brengt dat veel administratie met zich mee. VDV Inspectie heeft met ruim 7 jaar ervaring op het gebied van keuringen alle kennis en kunde in huis om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Waarom keuringen?

Of u nu gereedschap of verbandtrommels wilt laten keuren of een NEN 2484-keuring wilt uitvoeren: vaak doet u het in opdracht van een instantie of omdat u dat wettelijk bent verplicht. Toch is er meer te zeggen over keuringen.

Een gereedschapskeuring of een keuring van andere bedrijfsmiddelen geeft u de zekerheid dat al uw apparaten en middelen nog aan de wettelijke eisen voldoen. Ze kunnen veilig worden gebruikt, waardoor het risico op een bedrijfsongeluk flink afneemt.
Door goedgekeurd gereedschap te gebruiken, voorkomt u boetes, ongelukken en reputatieschade. Bovendien verzekert u zich ervan dat uw veiligheidscertificaat of ISO-certificaat geldig blijft, zodat u geen dure herkeuringen hoeft te laten uitvoeren.

Waarom VDV Inspectie?

VDV Inspectie uit Genemuiden heeft jarenlange ervaringen op het gebied van keuren. Als gediplomeerde keurmeesters verzorgen wij uiteenlopende keuringen in het hele land. We keuren op locatie en komen dus naar u toe, zodat u zich kunt blijven richten op uw kerntaken.
Wanneer u kiest voor VDV Inspectie, kiest u bovendien voor:

  • Vaste prijsafspraken: een vast bedrag per apparaat
  • Een gebruiksvriendelijke webportal met al uw certificaten op een rij
  • Reparatie en onderhoud van kapotte apparaten
  • Conformiteit aan wetten en regels
  • Eén partner voor al uw keuringen, van verbrandtrommels tot magazijnstellingen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel vandaag nog 038 – 3855569 of stuur ons een e-mail.