Verbandtrommels keuren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De Arbowet verplicht bedrijven om een EHBO-uitrusting te hebben, zodat in geval van nood te juiste oplossing bij de hand is. Daarom moet elk bedrijf beschikken over verbandtrommels die aan een aantal voorwaarden voldoen. De verbandtrommel moet niet alleen de juiste inhoud bevatten, maar de inhoud moet ook werken, steriel zijn en binnen de houdbaarheidsdatum vallen.
Voor het keuren van verbandtrommels bent u bij VDV Inspectie aan het juiste adres. Wij kunnen uw verbandtrommels keuren, wanneer u wilt en waar u wilt.

Hoeveel verbandtrommels u nodig hebt, hangt af van de grootte van uw organisatie. Als bedrijf bent u verplicht om binnen 3 minuten eerste hulp te verlenen. We kunnen in overleg berekenen over hoeveel verbandtrommels uw bedrijf moet beschikken. Wanneer er te weinig verbandtrommels zijn, kunt u een boete krijgen van de arbeidsinspectie.

Verbandtrommels keuren en aanvullen

Verbandtrommels bevatten de belangrijkste benodigdheden, zoals verband, pleisters, gaasjes en een verbandschaar. Veel verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum en mogen niet worden gebruikt als ze over de datum zijn. VDV Inspectie keurt jaarlijks uw verbandtrommels en kan ook op afroep of op vaste momenten de inhoud bijvullen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

H2 Verbandtrommels keuren door VDV Inspectie

Na elke keuring voorzien we de verbandtrommel van een sticker, zodat direct duidelijk is dat de verbandtrommel aan alle eisen voldoet. We kunnen de verbandtrommels keuren op vaste momenten, maar de keuring kan ook samenvallen met andere keuringen.

Wilt u uw verbandtrommels laten keuren? Neem dan contact met ons op of bel 038 – 3855569.